Thiago

Den italiensk-fødte spansk-brasilianske fotballspilleren Thiago Alcântara har allerede bevist han er en av de aller beste midtbanespillere i verden. – Han vil være en styrke for ethvert lag, men for Liverpool vil han trolig gjøre like stor forskjell på midtbanen som Virgil van Dijk gjorde for forsvaret.

Liverpool manager Jürgen Klopp er mer enn fornøyd:

  • «Jeg er veldig glad for å ha denne fantastiske personen i troppen. Det er utmerket, både av sportslige grunner, men også av alle andre grunner»
  • «Han var klar for en ny utfordring, og han valgte oss. Det er et stort kompliment. Vi spilte mot ham i Champions League for noen år siden, så han vet hvilken maskin dette laget kan være, og han vil være en del av det»

«Denne klubben passer meg perfekt, og jeg vil vinne så mange pokaler som mulig. Det handler ikke om å si ting, men om å gjøre ting. Jeg vil opptre for klubben, for mine nye lagkamerater og for fansen».

Thiago har en fortid i FC Barcelona før han flyttet til Bayern München i 2013. Thiago er tildelt trøye nummer 6 i Liverpool.

Les: Plutselig ble Mario Götze hyperaktuell

«Det er en flott følelse. Jeg har ventet på dette øyeblikket i lang tid, og jeg er veldig veldig glad for å være her. Klubben har noe kjent om det, og jeg liker å ha et veldig nært forhold til klubbene mine. Den følelsen er jeg sikker på at jeg kommer hit også»