Det var sårt for Liverpool fans da Raheem Sterling forlot klubben til fordel for Manchester City for fem år siden. Raheem Sterling vurderte å bruke sitt mellomnavn Shaquille da han som 15 åring meldte overgang fra QPR til Liverpool sin ungdomssatsning.

Liverpool var for å si det forsiktig ikke fornøyd da Starling som 20 åring og «nesten ferdig utviklet» spiller forlot klubben til rivalen Manchester City. (Liverpool fikk 49 millioner pund og veldig mange sinte fans)

Les: Tuttosport: Gianluigi Buffon har gjort det igjen!

På en Instagram-chat med Manchester City fansen tirsdag sa Raheem Sterling at han fremdeles elsker Liverpool og at det er en klubb som alltid vil bety mye for ham. – Han utelukker ikke en retur til Liverpool en gang i fremtiden.

Les: Spansk media: Coutinho mot Premier League-comeback

Det var ikke en spesielt overraskende uttalelse, Sterling har mye å takke Liverpool for. Det som overrasket var Liverpool fans sin umiddelbare «hjertevarme» respons. Alt det «vonde» er glemt, Raheem Sterling er velkommen tilbake til Anfield når som helst.

Vel, kanskje ikke 100% glemt!

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Live now on my YT channel ?? see bio & story for the swipe-up link ?❤️ #stayhome

Et innlegg delt av Raheem Sterling x ? (@sterling7)

Mens fansen ikke har glemt «sviket» for fem år siden, er klubben av en annen oppfatning. Raheem Sterling er nå 25 år gammel og har mange meget gode år foran seg. – Det vi så på Instagram var en slags stikkpille for å se om en retur er mulig. Manager Jürgen Klopp er en beundrer og fansen blir det i det øyeblikket han setter første ball i mål.