Ikke ofte vi ser mesteren uten Liverpool caps. (foto: Liverpool) - Det blir også siste gang vi bruker han for å illustrere en Liverpool sak.

Manchester United er store beundrere av Bayer Leverkusen-stjernen Odilon Kossounou, men Liverpool har satt igang apparatet for å komme først. Kossounou spilte i Elfenbenskysten, Sverige for Hammarby og Belgia for Club Brugge før han ankom Leverkusen i juli 2021.

Det kostet Bayer leverkusen 23 millioner euro. Et varp nesten umiddelbart med 101 kamper spilt og på sikt med salg som minst tredobler investeringen. Den høyrebeinte midtstopperen, som også kan fungere som høyreback, har hjulpet Leverkusen å nyte sin beste sesong noensinne i klubbens historie.

Liverpool leder 2 – 0 til pause over Wolverhampton Wanderers i Jürgen Klopp sin avskjedskamp.

Les: Ikonet Marco Reus tok selvfølgelig avskjed med å spandere øl på en fullstappet stadion

Han har spilt 33 kamper ettersom Leverkusen har blitt det første Bundesliga-laget i historien som ikke har tapt en eneste kamp en hel sesong. De vant den tyske tittelen med stor margin.

Utrolig nok er Xabi Alonsos lag også ubeseiret i både Europa League og DFB-Pokal (tysk cup) ettersom de jakter på en enestående diskant.

Mens slike som Alonso og Florian Wirtz blir i sommer, kan andre nøkkelmedlemmer av Leverkusens suksess inkludert Jeremie Frimpong og Kossounou gå videre. I februar ble det avslørt at Tottenham Hotspur vil gi Manchester United konkurranse om sistnevnte.

Ifølge en oppdatering fra CaughtOffside er Man Utd og Tottenham fortsatt interessert i Kossounou, det samme er Real Madrid og Bayern München også er opptatt av ham.


Det er imidlertid Liverpool som leder det race om 23-åringens tjenester, med Fenway Sports Group-sjef Michael Edwards som har som mål å inngå nok en strålende overgangsavtale.

Liverpool vil «åpne samtaler» med Leverkusen så snart vi går inn i neste uke.

Forsvarsspilleren har virkelig imponert Liverpool-speidere, og det er nå en «konkret sjanse» for at han vil forlate Leverkusen.

Alonsos lag har gitt Kossounou en prislapp på minst 60 millioner euro før sommerens overgangsvindu åpner. Leverkusen ønsker ikke.

ENGELSKE KLUBBER: Real Madrid vil kapre spilleren som var Jürgen Klopps «avskjedsgave»