Det kommer, Jürgen. (foto: liverpool, twitter)

Han er 31 år, og har sammen med Jordan Henderson og James Milner en viktig rolle i garderoben. Likevel virket veien bort fra Anfield som det neste naturlige skrittet for Adam Lallana.

Jürgen Klopp digger sin Lallana, og selv om midtbanespilleren ikke er den første som blir valgt til de største kampene, har engelskmannen spilt en viktig rolle med å sikre for en solid bredde gjennom en lang sesong.

Les: Prøver å utnytte at kjæresten til Juventus-veteran er Chelsea-spiller

Til sommeren løper kontrakten med Liverpool ut, og det er ingen hemmelighet at Brendan Rodgers vil «ha tilbake» spilleren han selv hentet til Anfield.

Hos Leicester vil Rodgers kunne friste Lallana med mer spilletid enn 31-åringen kan forvente hos Liverpool, og før viruskaoset så dette ut som en grei og naturlig vei å gå for Lallana før neste sesong.

Les på Popidol: Epic Games tapte maktkampen mot Google

Før viruskaoset.

Selv for en klubb som Liverpool vil bevegelsene på det kommende overgangsmarkedet ble kraftig påvirket av budsjettkutt og kaos rundt i Europa. Selv om det kan bety muligheter for en robust klubb som Liverpool, kan det også føre til at naturlige exit´er som Lallanas reverseres.

Ifølge Liverpool Echo har sannsynligheten økt for at Klopp velger å tilby Lallana en forlengelse.

Skjer dette, blir Lallana stilt overfor et dilemma: Mulighet for mer spilletid hos Leicester (som også kan friste med Champions League), eller å følge hjertet og forbli på Anfield.

Vi håper Lallana følger hjertet.

Les: Zlatan blir visst i Sverige

Svenskene planlegger å starte opp Allsvenskan 14 juni: Planerad start av allsvenskan den 14 juni