Bli hjemme, du. (foto: liverpool, twitter)

Da Karl-Heinz Rummenigge fikk spørsmålet før jul om også Bayern München var ute etter Erling Haaland, kom svaret kjapt: Vi trenger ikke så lenge vi har Lewandowski. Men på spørsmål om Liverpools største goalgetter, kommer svaret i en helt annen tone.

Etter at Salah begynte å filosofiere høyt om at veien videre ikke nødvendigvis går på Anfield, har ryktene svirret om både Real Madrid og Barcelona. Men etter å ha sett hvor blytunge utfordringer de to gigantene selv står oppi, forsvinner noe av realismen i en Salah overgang.

Les: Mark Hughes skjønner utmerket godt hvorfor Solskjær er gnien på spilletid til van de Beek

Bayern München er i en annen situasjon. Også i krise, men som tyskere har Bayern tenkt på de regnfulle (og virusbefengte) dagene.

På spørsmål om Salah er aktuell for Bayern, kommer et svar som åpner mer enn det lukker for muligheten.

-Min mening er at Salah er «Afrikas Messi», og han har selvfølgelig ferdighetene til å spille for de beste klubbene i verden. Hva han har oppnådd kan bli sammenlignet med det Messi og Ronaldo gjorde for Barcelona og Real Madrid, varmer Rummenigge opp med til On Time Sports.

Les på Popidol: Ny dramafilm om et virus som raserer verden

-For øyeblikket planlegger vi ikke å signere med Salah, men det ville selvfølgelig være en ære å ha ham, avslutter Bayern-bossen.

Som tidligere også har åpnet døra for Jürgen Klopp. Hvis det er noen Liverpool skal passe på, så er det Bayern.

Les: Bayern har en plan for når David Alaba stikker