For dyr og ferdigtygd for Liverpool. (foto: griezmann, twitter)

Dette er anbefalingen fra tidligere Liverpool-spiss John Aldridge.

Griezmann har ikke holdt tilbake om at denne gangen (han lover) er han klar for exit fra Atletico Madrid. Og når det gjelder denne franskmannen, forventer vi det snart kommer en dokumentar som bekrefter planene hans…

Denne gangen er det 60-åringen Aldridge som får uttale seg om hva Klopp bør og ikke bør gjøre. Selv om vi er overbeviste om at Liverpool-manageren vet dette best selv, er det oppfriskende å få med noen andre stemmer.

Aldrige fikk forøvrig bare to år i hos Liverpool før han søkte lykken i Real Sociedad, men med 50 scoringer for de røde (1980-tallet) på mindre enn nitti kamper, da fortjener du å bli lyttet til.

Les på F7: Shell-sjefen gir klimaråd: «Ikke spis jordbær på vinteren»

-Griezmann har blitt nevnt som et potensielt mål for overgang, men denne ekstravagante spilleren vil bli veldig dyr for klubben, både med tanke på overgang og lønn, sier Aldridge ifølge Irish Independent.

Så hva anbefaler du så Klopp?

-Jeg tror Lucas Moura er på vei ut fra Tottenham etter at han ble holdt utenfor Champions League-finalens førsteellever etter sin fantastiske hattrick i semifinalen mot Ajax. Moura er en spiss det er vanskelig å spille mot og som kan gå rett inn hvis noen av de tre på topp hos Liverpool er ute. Det samme kan bli sagt om Son Heung-min, men jeg vil være overrasket hvis Tottenham slipper ham etter den fantastiske sesongen, fortsetter Aldridge.

Les: L´Equipe: Barcelona får nå servert Neymar på gullfat

Noen flere tips om spisskandidater?

-Kanskje de bør se på muligheten til å hente Wilfried Zaha fra Crystal Palace, som skal være klar for å bytte til en Champions League-klubb. Zaha har gitt Liverpool skikkelige problemer de siste årene, og Klopps evne til å gjøre talenter av denne typen til stabile toppspillere, vil gjøre Zaha til en spiller som kunne trives stort på Anfield, avslutter Aldridge.

Hva tycks?

Les: Sky Sports: Pogba kan bare glemme det