Sikkert spent hvilken tropp som venter. (foto: man united, twitter

Playoff-kamp for å få lov til å spille 8.-delsfinale i Europaligaen. Ikke av det mer glamorøse slaget, men for Manchester United og Barcelona er dette et hinder begge må passere. Før kampen fikk Erik ten Hag, som stiller med en skadepreget United-tropp, det forutsigbare spørsmålet om Frenkie de Jong. Denne gangen dukket ikke United-treneren unna, men ga en beskrivelse av sin tidligere midtbanegeneral hos Ajax som ikke etterlater tvil om hvem manageren ønsker seg i United-troppen.

-Frenkie er en utrolig spiller, og vil i hver eneste klubb i hele verden styrke troppen, fordi han har unike kvaliteter, begynner Ten Hag på pressemøtet før kampen.

LES: Thierry Henry bommer totalt på Haaland

-Han har utviklet seg og blitt enda bedre i Spania. Han er en fantastisk spiller… Hvis du kan få ham i din tropp, da vil laget ditt bli sterkere, kommer det fra United-manageren.

Ingen tvil om hvem som er Ten Hags drømmespiller på midten.

Barcelona må kutte 200 millioner euro i utgifter til sommeren, som en av de best betalte er Frenkie de Jong også dette overgangsvinduet en spiller Barca trenger å selge og kutte fra lønnsbudsjettet. Erik ten Hag er hvertfall klar, ingen tvil om det.

LES OGSÅ: The Telegraph: Forhandlinger i gang med Maddison