Taper seg ikke med alderen. (foto: real, twitter)

De siste sesongene har det vært en uro hos Real Madrid. Midtveis i desember kan vi ikke beskrive det anderledes enn at kongeklubben denne sesongen virker bunnsolide. Carlo Ancelotti har skapt et driv vi ikke har sett hos Real siden Zidane versjon 1.0.

Real er videre fra gruppespillet i CL, men skulle som Liverpool vise at de aldri gir fra seg en «seier de ikke trenger». Liverpool sendte AC Milan ut av Champions League med 1-2 seier på San Siro, Real Madrid skulle opp mot den andre Milan-klubben.

Les: Liverpool nekter å gi fra seg en seier de ikke trenger

Toni Kroos og Marcos Asensio fikk æren av å stå for det siste touchet bak scoringene da Real aldri ga Inter muligheten til å redde seg fra et 2-0 tap. Seieren sendte Real opp til førsteplass i gruppa, Ancelotti beskriver hvilken selvtillit og arbeidsmoral det er i Real-troppen.

(foto: real, twitter)

Les på Engelske klubber: Manchester United har ansatt arbeidsledige Chris Armas

-Vi gjør det bra. Vi er på et høyt nivå akkurat nå og vi spiller solid defensivt. Noen ganger presser vi ikke så høyt, men vi har det fint med det, for vi er komfortable… Vi har kvaliteten til å vinne La Liga og konkurrere om Champions League… Vi har mye kvalitet, mye erfaring og mye dedikasjon, sier Ancelotti ifølge Marca.

Real ruler under Ancelotti.

Les: Lewandowski 27- Barcelona 25