?

Før kampen mot Real Mallorca viste Lionel Messi frem Ballon d’Or-trofeet sammen med  barna sine for så å bli historisk gjennom nok et hat-trick. – Han passerer Cristiano Ronaldo og er oppe i 34, Ronaldo på sin side fikk bare et mål i gårsdagens borte tap for Juventus. (Lazio 3 – 1 Juventus)

Tidligere denne uken ble Lionel Messi (32) hedret med Ballon d’Or – prisen for verdens beste fotballspiller for sjette gang, mer enn noen andre. – Før hjemmemøte vandret han ut på gresset på Camp Nou sammen med sine tre sønner og en glitrende pokal til ekstatisk hyllest fra fansen.

Les: Pierre-Emerick Aubameyang ønsker å forlate Arsenal

Først hyllest – så hat-trick

Barcelona åpnet hensynsløst og tok ledelsen i det syvende minutt gjennom Antione Griezmann. Så startet Leo Messis show. – Først gikk han utenfor straffefeltet og krøllet ballen i det fjerne krysset til 2-0. Så plasserte han 3-1.

Etter nok et mål, denne gangen fra Luis Suarez, kunne katalanerne gå til pause i ledelsen, 4-1.

Gjestene fra Mallorca reduserte nok en gang, akkurat som i første omgang gjennom Ante Budimir, men de kom aldri nærmere.

I stedet, med noen minutter igjen på klokka, klarte Messi å stenge kampen med 5-2-målet sitt.

Les: Olivier Occean ferdig i Mjøndalen, men trolig ikke med fotball

For 35. gang i karrieren hadde Leo Messi hatt et hat-trick i La Liga. Tidligere delte han tronen med Cristiano Ronaldo med 34 hat-trick.