Luka Jovic gjør det fantastisk bra og bøtter inn mål

Barcelona har i flere år holdt tilbake store investeringer i overgangsmarkedet spesielt i angrepsrekka og årsaken er opplagt. De har Lionel Messi og Luis Suarez til å gjøre jobben.

Messi har vært knalltøff med Barcelona sin sportslige ledelse og krevd ikke bare medbestemmelse, men avgjørende myndighet på ting han mener er ekstra viktig. – Han ble avgjørende for at Jordi Alba fikk forlenget sin avtale.

Les: Nå koster det 3,7 milliarder kroner å hente en av verdens beste venstrebacker

Både Lionel Messi (31) og Luis Suarez (32) har sett hva 21 år gamle Luka Juvic får til for Eintracht Frankfurt, de ser for seg han i en nr 9 rolle som de kan være med å forme. Barcelona sin sportslige ledelse har arbeidet intenst med å få de to med på notene og nå har de sagt OK til en overgang.

Les: Barcelona bekrefter tre spillere som mulig Suarez-erstatter

Barcelona vet de ikke er alene i kampen om toppscoreren i Bundesliga, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Real Madrid og selvsagt Paris Saint-Germain. – Nå som Lionel Messi og Luis Suarez er med på laget og ønsker å bidra til en overgang har Barcelona styrket sin posisjon.

Bundesliga toppscorer Luka Jovic har sagt ved flere anledninger at drømmen er Barcelona. Eintracht Frankfurt spissen skal ha en prislapp på 60 millioner euro, noe som både Barcelona og deres største konkurrent Real Madrid skal være villige til å betale. Men før de kan Frankfurt kan selge må de løse opp i låneavtalen med Benfica.

Gulldeal for Eintracht Frankfurt

Luka Jovic er på en toårig låneavtale fra Benfica hvor de i sommer kan utøse en kjøpsklausul på bare 6 millioner euro, hvorpå de har kjøpere «linet» opp som er villige til å betale 10 gangeren.