Lionel Messi

Alt som finnes av sportspresse melder at Manchester City er i intense forhandlinger med Barcelona om Lionel Messi, det har ikke kommet noen lekkasjer enda om en eventuell overgangssum.

Dog har Gerard Romero som har godt med kontakter i mange leiere kommet med informasjon om to krav som Lionel Messi har kommet med. – Det er tross av den 33 år gamle superstjernen som styrer showet.

Krav nr 1 er at det skal skrives en avtale for de to neste årene, noe som overhodet ikke er noen problem for Manchester City. – Krav nr 2 omtales som et stor et! Det handler om Pep Guardiola. – Manageren har bare ett år igjen av sin kontrakt. Messi krever at Guardiola sin kontrakt skal ha samme lengde som sin egen. – Det er også et krav som det er lett å oppfylle.

Flere spanske pressefolk melder at Lionel Messi uteble fra dagens fellestrening. – Noe som styrker bekreftelsen fra Barcelona i går, hvor de fortalte at han ønsket seg bort.

Les: Nicklas Bendtner har funnet sin nye klubb

«Messi informerte oss tirsdag at han ikke ville komme på treningen i dag. Utover det kommer kommunikasjonen til å gå mellom partene, og vi vil ikke uttale oss om hva som blir sagt. Vi legger all vår energi i denne dialogen. Vi ønsker å bygge laget rundt ham», sa Barcelonas sportsdirektør Ramon Planes.

Les: BBC: United har bestemt hvem som starter sesongen som kaptein

Det er få som tror den nye sportsdirektøren får sin vilje.