Blir bare klemming på fritida.

Det er tydeligvis et nær vennskap som har utviklet seg mellom Lionel Messi og Luis Suarez i de årene de spilte sammen i Barcelona. – Ikke liger de hverandre, men deres koner kommer også godt overens, noe som skal være rimelig unikt. (Skal vi tro på sladder)

Lionel Messi kom med en umiddelbar sorgreaksjon i sommer da Luis Suarez ble presset ut av Barcelona, jukset og feilet på italiensk test for å kunne spille for Juventus og endte opp i Atletico Madrid.

Les: Gir spillerne skylden etter giganttap mot Leeds

Catalunya Radio er overbevist kameratene Lionel Messi og Luis Suarez kommer til å spille sammen igjen og at det kommer til å skje i USA.

Lionel Messi som har kontrakt frem til neste sommer med Barcelona uttalte for noen dager siden i et intervju med La Sexta at han godt kan se seg spille i USA. – Det er egentlig bare tre klubber som er aktuelt LA Galaxy, New York City (på grunn av felles eierskap med Manchester City) og Inter Milan.

Teorien er at overgangen blir sømløs hvis Lionel Messi signerer for Manchester City for så (når han vil trappe ned) sklir over til New York City FC. – Det er muligheten for å gjenoppta samarbeidet med Pep Guardiola som frister.

Dog er det er det mest aktuelt for konene å flytte til det gode liv i Miami og ikke regntunge Manchester.

Inter Miami har fokus på å lande Lionel Messi, hvis de signerer han følger hans gode venn Luis Suarez etter.

Luis Suarez har i likhet med Messi tidligere snakket positivt om å spille i Major League Soccer før karrieren slutter.

Lionel Messis kontrakt med Barcelona utløper i sommer, mens Luis Suarezs kontrakt med Atletico Madrid utløper i 2022.

Les på F7: Toppløsbilder i bytte mot en plass på laget