Ekte kjærlighet

For første gang har Lionel Messi vunnet en internasjonal turnering med Argentina. – Det satt langt inne, men til slutt etter å ha vunnet 1 – 0 mot Brasil kunne han endelig kysse trofeet. Etter kampen ble Lionel Messi kåret til mesterskapets beste spiller med 4 scoringer og 5 assists, men det var Angel Di Maria som måtte «redde» Messi. Paris Saint-Germain spilleren sørget for matchvinnende scoring med en elegant chip over en målløs Ederson.

Messi er den første spilleren noensinne på en internasjonal turnering som er toppscorer, toppassistent, vinner av gullballen og mesterskapsvinner! ?

Les: Jan Åge Fjørtoft sier det kommer et «BIG» bud på Haaland

Angel Di Maria var fantastisk glad og takknemlig etter kampen. «Det blir uforglemmelig. Messi sa takk til meg etter kampen, og jeg sa det samme til ham. Han fortalte meg at det var min finale, og at det var en omkamp for alle finalene som jeg ikke har vært i».

«Det måtte bare være i dag, og det var det. Jeg er glad på vegne av mine døtre, kone, foreldre og alle menneskene som har støttet oss. Det blir snart verdensmesterskap, og dette er et enormt løft, sier Angel Di Maria.

Uttalelsene fra Lionel Messi sin landslagskollega og at ting endelig gikk på skinner for Argentina satte i gang rykter om at de to ville fortsette å spille sammen også på klubblag.

Les på Popidol: Ja takk, til mer Neymar-magi

Nå vet vi hvorfor det har tatt tid å få til en signatur

AS melder at Lionel Messi kommer til å signere en ny kontrakt med Barcelona så snart han er tibake.

34-åringen er akkurat nå uten kontrakt, han har blitt koblet til Paris Saint-Germain, men er nå sigende registret i La Liga for den kommende sesongen. – Det har vært en prosess, La Liga krevde at Barcelona kom med en rekke garantier i forbindelse med lønnsgrenser.

Les: Harry Kane var noe så utrolig som på vei til 2. Bundesliga

En fremfor de mange!

President Joan Laporta og spillerens far Jorge Messi (som fungerer som agent for spissen) har kommet til en avtale som forventes å bli offisiell de kommende dagene. La Liga-registreringen ble også bekreftet etter at den katalanske klubben leverte en grundig gjennomarbeidet garanti til det styrende organet knyttet til klubbens lønnsgrensesituasjon. – Lønnsgrensen vil føre til at en serie med høyopptjenende spillere må forlate klubben.

París Saint Germain har ennå ikke gitt opp håpet i deres søken etter å bringe argentineren til den franske hovedstaden med enkeltpersoner nær begge nysigneringene Sergio Ramos og Achraf, og fastholder at spilleren er klar til å flytte til Ligue 1-siden. Imidlertid er avtalen mellom de katalanske gigantene og LaLiga et skritt i riktig retning for Barça-fans med Messi som potensielt holder igjen døren for et Mbappé-trekk til Real Madrid i sommer.

Lionel Messi i 2021:
?️ 38 kamper
⚽ 33 mål
? 14 assist
⭐ 26 x Matchens mann
⚽ La Liga toppscorer
⚽ Copa América toppscorer
? Copa América flest assist
? Copa América turneringens spiller
? Copa Ámerica vinner
? Copa del Rey vinner
Ballon d ‘ Or er vel i boks nå!! ? – Det blir i så fall den syvende