Pappa Messi, han bak med solbriller

Lionel Messi er lei av Barcelona-president Joan Laporta, og det samme er pappa Jorge. – Siden Messi forlot Camp Nou i fjor sommer, Laporta konstant snakket om ham, om sjansene for at han returnerer til Barcelona og til og med hevdet at lønnen Paris Saint-Germain tilbød ham var årsaken bak avgangen. (For det kan umulig stemme)

Tidligere denne uken bemerket Laporta at hvis Messi ønsket å returnere til Barcelona i fremtiden, måtte han gjøre det gratis.

Messi er veldig lei av å være på presidentens munn hver dag. I de få gangene han har snakket med media, har den argentinske superstjernen alltid vært veldig respektfull overfor klubben og Laporta. Men i et av sine første intervjuer etter han forlot Camp Nou advarte han allerede presidenten om at han ikke likte uttalelsene hans. «Ingen ba meg spille gratis, men samtidig synes jeg ordene presidenten sa er malplasserte» sa Messi i et intervju med Sport da.

LES: Aston Villa går for den STORE signeringen

«De såret meg, fordi jeg tror han ikke trenger å si det. Det er som å ta ballen ut av hendene dine og ikke ta ansvar for konsekvensene.»

Dette får folk til å tenke eller skaper en slags tvil som jeg tror jeg ikke fortjener.»

Jorge Messi ringte Laporta

Hver gang han får sjansen, refererer Laporta til argentineren. Og det liker ikke Lionel Messi. Det gjør ikke Jorge Messi heller, som for noen dager siden ringte presidenten for å be ham slutte å snakke om sønnen. Dette har den spanske journalisten Manu Carreno har avslørt den spanske avisen MARCA bekreftet.

Jorge Messi tok kontakt med Laporta for at han skulle slutte å nevne sønnen i hvert intervju, da de prøver å avslutte det kapittelet.

Noe av det som sårer Messi mest er at døren alltid blir stående åpen for hans retur, mens det faktisk er umulig foreløpig og det ser ut til at det vil være umulig så lenge Laporta er presidenten, fordi deres forholdet ikke er det beste.


Messi ble såret og følte seg noe lurt av Laporta da han forlot Barcelona, ​​da den katalanske presidenten hele tiden fortalte ham at han ønsket å fornye kontrakten sin gjennom hele valgkampen og begynnelsen av sitt mandat.

Alt så ut til å være på plass frem til dagen før de satte penn på papir, da Laporta sa til Messi at han måtte gå. Det var et slag for argentineren, som antok at han skulle bli i Catalonia.

Fra da av, langt fra å la såret gro, har Laporta konstant snakket om Messi i hvert intervju. Og han har gitt ganske mange av de.

Les: Nicolas Pépé, 840 millioner rett ut av vinduet!

For noen dager siden tok Lionel Messi farvel med landsmann og lagkamerat Ángel Di María som forlater Paris Saint-Germain når kontrakten går ut i slutten av juni.