Hjem Fotball Lionel Messi anbefaler erstatter for Neymar Barcelona blar opp 1 milliard
Lionel Messi anbefaler erstatter for Neymar Barcelona blar opp 1 milliard

Lionel Messi anbefaler erstatter for Neymar Barcelona blar opp 1 milliard

august 5, 2017

Barcelona forfølger to løp samtidig når det gjelder å finne en erstatter for deres tidligere kronprins Neymar, den ene av dem kommer kraftig anbefalt av av kongen selv Lionel Messi. 

Medier både i Italia og Spania skriver at Barcelona er klar med et 120 millioner euro, ca 1 milliard kroner tilbud på Paulo Dybala ovenfor Juventus. Serie A gigantene på sin side har ingen planer om å selge Paulo, men vil ikke stoppe en overgang.

Neymar fullførte sin verdensrekord i overganger på 220 millioner euro til PSG på fredag ​​etter at Ligue 1-gigantene aktiverte den brasilianske superstjernens utkjøpsklausul.

Corriere Dello Sport-skriver at Paulo Dybala er Lionel Messis valg for å erstatte Neymar. Den andre Barcelona tenker på som erstatter ble oppfattet som enda vanskeligere en Dybala på grunn av heftig konkurranse fra flere Premier League klubber. Prisen vil være omtrent den samme, ca 1 milliard. Nå virker det som om det er noe seriøst på gang.

Den franske avisen L’Equipe skriver ​​at Barcelona har ferdigforhandlet den personlige avtalen med Borussia Dortmunds Ousmane Dembele og kommet med et overgangsbud på 90 millioner pund.

MSN angrepsrekka har tjent Barcelona godt de siste tre årene, fremover må vi kanskje døpe rekka om til MSD. (høres mest ut som en sykdom spør du meg)

 

Les også: