Lindsey Vonn slapper av etter en sesong som har vært bedre enn på lenge

De siste sesongene har ikke vært lette  for Lindsay Vonn med mye skader. Hennes største suksesser, inkludert et olympisk gull og to verdensmesterskap, kom for omtrent ti år siden.

Heldigvis har det gått bedre denne vinteren med bronse i Ol i Peyongchang. Det er lett å glemme hvor stor hun er, Lindsay sin plan er å slå alpinlegenden Ingemar Stenmark sin rekord på 86 verdenscup gull, selv har hun 81.

På en velfortjent ferie i Karibien oppdaget hun, som veldig mange andre at strendene flyter over av plast, hun bestemte seg ikke bare å gjøre noe med det, men også poste resultatet av sitt arbeid på Instagram

«Det er trist,»

 

 

Lindsey Vonn er på det hun kaller for et livslangt eventyr, hun inviterer sine følgere med på reisen med å legge ut flere bilder fra en vakker sandstrand. – Hun oppdaget noe som gjorde henne irritert og trist. Som en tidsfordriv valgte skistjernen å hjelpe og rense stranden, og hun ble overrasket over hvor mye avfall som lå liggende.

«Det er trist, på bare 100 meter, fant jeg så mye søppel. Vi trenger å gjøre en bedre jobb når det gjelder å ta vare på planeten vår. »

 

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp