(c) Bilde Sogndal: Akor Adams

Lillestrøm hadde tydeligvis svært godt av en tur ned i OBOS-Ligaen, for i år, etter opprykket går ting på skinner. – Holder de stilen helt inn er fjerdeplassen i boks.

Tore André Flo slutter som utvikler i Chelsea og som starter som hovedtrener i Sogndal fra nyttår av får ikke glede av klubbens beste angrepsvåpen Akor Adams, en spiller også de ville ha godt han i deres kamp om opprykk.

Les: Første tegn Rafael Benitez snart er ferdig: «Fredet!»

21 år gamle Akor Adams som også spiller på Nigerias U21 landslag har hatt en solid utvikling siden han kom til Sogndal i 2018. – Onsdag spilte Adams sin siste kamp for Sogndal da klubben røk 0-1 for KFUM i eliteseriekvalifiseringen.

Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin forteller på egen web han er fornøyd med endelig å ha sikret seg spissen.

«Vi var klar over Akor allerede da han dro til Norge for å prøvespille. Den gang hadde vi allerede signert Ebiye Moses, så det var ikke aktuelt på det tidspunktet. Men vi har fulgt ham lenge, og han har vært i et veldig godt utviklingsmiljø i Sogndal»

Akor Adams er på utgående kontrakt i Sogndal, og signerer for LSK som Bosman-spiller.

Jeg er stolt over å få muligheten i Lillestrøm. Jeg har sett laget mye i år, og tror jeg vil passe bra inn i systemet. Igoh (Ogbu) har også fortalt mye bra om klubben. Jeg gleder meg også å møte supporterne. De skal vite at jeg alltid vil gjøre mitt beste for å hjelpe klubben, sier Akor Adams.

Les: Marca: Xavi ser den gyldne muligheten hos Chelsea