(c) Bilde H-nytt: Ørjan Andreassen

Torvastad lekker grundig som dagen, på mandag kveld informerte Tor Arne «Tori» Andreassen spillerne i Torvastad om at han gir seg som hovedtrener. Haugesund legenden med 14 år som midtbanespiller begrunnet med at han nå vil prioritere jobb, studier og ikke minst familien.

Verken Avaldsnes, Torvastad eller Nord høyere enn 4. divisjon i det norske seriesystemet, sterke krefter ønsker å samle resursene og lage en stor klubb FK Nord-Karmøy, det har ikke blitt mindre aktuelt etter at lillebror Ørjan (28), som var en av Torvastads beste og viktigste spillere i fjor, han scoret 18 mål fra sin midtbanerolle, også takker for seg i Karmøy-klubben.

Les: Real Madrid har fått tilbud på Rodriguez

«Men det har ingenting med Tor Arnes avgjørelse å gjøre. Jeg bestemte meg først», sier Ørjan Andreassen. (Men var tregere med å si ifra)

Han forteller at det også for ham handler mest om å få mer tid med familien.

«Jeg er småbarnsfar. Men det var uansett en vanskelig avgjørelse. Jeg var godt fornøyd med fjorårssesongen og opprykk. Nå er jeg redd Torvastad må kjempe på nedre halvdel i 4. divisjon dette året. Og jeg er ikke så glad i å tape fotballkamper. Jeg vet ikke om de hadde vært tjent med sutringen min», sier Andreassen.

Hvis han spiller fotball kommende sesong, blir det trolig med Kolnes i 6. divisjon.

«Jeg har flere kamerater som spiller der og har vært på en trening. De ser ut til å få et bra lag», sier 28-åringen.

Han røper at han går med en trener i magen.

– Jeg har lyst til det. Men ikke ennå. Helge Sandvik (FKH-keeperen) og jeg har snakket litt om å trene et lag sammen en gang i framtiden, sier Ørjan Andreassen.