Hjem Fotball Ligue 1 giganten har sin egen seddelpresse
Ligue 1 giganten har sin egen seddelpresse

Ligue 1 giganten har sin egen seddelpresse

oktober 10, 2017

Paris Saint-Germain har allerede raidet La Liga og sin egen liga, og nå de planlegger nå et stort oppkjøp i Premier League.

De franske gigantene gjennomførte av ikke en, men to massive signeringer i sommer. Etter å ha fullført en verdensrekord avtale for Barcelonas Neymar, snappet de opp Monacos teenage fenomen, Kylian Mbappe.

Den samlede prisen for de to angriperne re godt over 300  millioner pund, nå er de ute etter en mer defensiv spiller, men det blir ikke spesielt billig denne gangen heller.

Chelsea midtbanespiller N’Golo Kante kom til Chelsea etter Leicester City sin imponerende 2015/16 Premier League seier, overgangen til Stamford Bridge var på 32 millioner pund. Paris Saint-Germain er ikke kjent for å spytte i glasset som skal være villige til å legge 90 millioner pund på bordet i følge Le Parisien.

 

 

Paris Saint-Germain manager Unai Emery ser for seg en perfekt kombinasjon på midtbanen  N’Golo Kante og Marco Verratti. – Det begynner å haste å gjøre noe med midtbanen til Ligue 1 giganten, Thiago Motta og Adrien Rabiot begynner å bli gamle.

N’Golo Kante er født i Paris og har spilt i Ligue 1, men ikke for Paris Saint-Germain, han var med å hjelpe Caen opp i øverste divisjon i Frankrike før han gikk til Leicester i 2015. – En retur til Ligue 1 er ikke fremmed for han.

Det er liten tvil om at Paris Saint-Germain fortsetter sin strategi om å kjøpe seg plass på toppen av fotball himmelen.

 

Les også: