Scorer som ingen andre. (foto: bayern, twitter)

Den polske målmaskinen trengte mindre enn en halvtime for å putte tre i sekken til sjanseløse østerrikerne.

Robert Lewandowski kastet ikke bort tiden mot RB Salzburg i Champions League tirsdag, da han satte en ny Champions League-rekord.

Den polske stjernen trengte bare 12 minutter for å sette kveldens første straffe. Ni minutter senere fikk Bayern nok en straffe og spissen økte til 2-0. Etter det trengte han bare 120 sekunder for å fullførte sitt hat-trick. Kampen endte til slutt 7-1 til tyske mesterne.

LES: Manchester United får kamp om Rudiger

Totalt brukte Lewandowski bare 23 minutter på sitt hat-trick, som er det raskeste i Champions League-historien. Han slo dermed Marco Simones tidligere rekord på 24 minutter. Simone scorte da tre mål for Milan mot Rosenborg i 1996. Det er helt sikkert en rekord trollungan fra Lerkendal gir fra seg med glede.

Dermed er Lewandowski tilbake som Champions Leagues toppscorer i årets sesong
Han har nå 12 mål, ett foran Sebastien Haller, som har hatt en fantastisk turnering så langt for Ajax.

SISTE: Kåre Ingebrigtsen henter tidligere Premier League-profil

Totalt kan Lewandowski skryte av 42 mål på 35 kamper i alle konkurranser for Bayern, en utrolig statistikk og han ligger godt an til overgå de 48 målene han scoret for Bayern forrige sesong.