Trenger å reise seg følelsmessig. (foto: bayern, twitter)

Vi mistenker at Lewandowski helst skulle beholde Hansi Flick, manageren som ledet den polske superstjernen til scoringer og titler i bøtter og spann. Men når det først skjer et skifte, er forventningene til jyplingen Nagelsmann høye.

Det er ikke ofte at verdens største stjerner skal dirigeres av en jevnaldrende. Robert Lewandowski får teste dette med ett år eldre Nagelsmann.

Les: Kicker: RB Leipzig har på plass ny manager

Fra 1. juli skal Lewandowski følge Nagelsmanns retningslinjer, gjensidig respekt blir nøkkelen. Karl-Heinz Rummenigge vet godt at en 33-åring som stiller seg opp til første dag foran verdens beste tropp (holder statusen frem til årets CL-finale) må ha respekt.

Skal vi tolke den største hos Bayern, blir ikke dette noe problem.

-Jeg kjenner ikke Julian Nagelsmann så godt, men jeg kan si at han alltid klarer å heve laget sitt til et nivå man ikke kan forestille seg, sier Lewandowski til Sport Bild.

Les på Tysk fotball: Ikke rart Flick fikk nok av Bayern München

Klar for det meste. (foto: bayern, twitter)

Det er akkurat dette Karl-Heinz Rummenigge og gjengen satser på. Der hvor managergeniet Nagelsmann satser, heves nivået – uavhengig av hvor det lå tidligere. Dermed kan vi forvente at verdens beste lag blir – enda sterkere.

Vi henger oss på Big Lew: Dette blir bra!

Les: Arsène Wenger henger seg på Arsenal raid