Leroy Sane (foto: manchester city)

Manchester City hentet en sikker 3-0-seier over Fulham i Premier League. Leroy Sane, David Silva og Raheem Sterling stod for målene.

Manchester City bød lørdag nyopprykkede fra Fulham og den norske landslags-midtbanespilleren Stefan Johansen en leksjon i fotball. Manchester City eier som vanlig Etihad Stadium. Fulham kom til få muligheter.

Allerede etter to minutter fikk gjestene en kalddusj etter at de lot Fernandinho alene på venstresiden, han fant, Leroy Sane som igjen fant målet til Fulham 1-0 til City. Det har vært mye usikkerhet rundt Leroy Sane etter Tyskland mislykkes i Fotball VM og at det har drøyd med ny kontrakt. – Vi er ikke så veldig usikre nå.!

Les: Manchester City har startet nye samtaler om fremtiden til Leroy Sane

David Silva økte ledelsen etter 20 minutter da han tuppet ballen perfekt forbi en passiv Fulham-spiller. Stillingen var nå 2-0.

Både Raheem Sterling og Leroy Sane hadde begge gode muligheter til et tredje mål for hjemmelaget i første omgang, men det ble med 2-0 til pause.

Andre omgang var knapt igang før Manchester City var frempå igjen. Sergio Agüero fant Raheem Sterling nærme mål med en glimrende pasning, og han kunne enkelt slå ballen inn over streken til 3-0.

Manchester City manager Pep Guardiola tok det forholdsvis rolig etter seieren.

Manchester City tar imot Lyon på onsdag i Champions League.

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse – 30000 kr i premier

Manchester City holder dermed følge med Chelsea og Liverpool som begge har full pot etter fem kamper. City ligger foreløpig på 3.plass. Watford ser som ikke har tapt før idag ser ut til å gå på en smell mot Manchester United. Romelu Lukaku og Chris Smalling har sørget for at Watford ligger under med to mål til pause.

Les: Jose Mourinho «Han har aldri sagt til meg han vil dra»

Manchester City – Fulham 3-0
Premier League
2′ 1-0 Leroy Sane
21′ 2-0 David Silva
47′ 3-0 Raheem Sterling