Et søtt øyeblikk

Den franske storklubben Paris Saint-Germain reagerer fredag ettermiddag kraftig på opplysninger om at Kylian Mbappé som har kontrakt frem til neste sommer har blitt enig med Real Madrid om en gratis overgang til dem.

Tapet for PSG er på omtrent 2,4 milliarder kroner. – Som et første svar blir ikke Kylian Mbappé med på klubbens pre-season tur til Japan og han er lagt ham ut for salg. – Svar nummer to, hvis ikke det blir salg! – Et år på benken.

Les: Lokalavisen El Diario Vasco: – Veien ligger åpen for å hente Sørloth

De franske mesterne skal spille mot Al Nassr, Cerezo Osaka, Inter Milan og det japanske landslaget på sin turné i øst!

Den franske avisen L’Équipe har snakket med folk internt i PSG og fått noen svært udiplomatiske uttalelser: «Det Kylian Mbappé gjør er sabotasje. Han dreper klubben og styrker en av de største konkurrentene med en mulig gratisovergang»

PSG skal ha gjort det klart at de som ikke er med til Japan, av andre årsaker enn det medisinske ikke er med i klubbens fremtidsplaner.

PSG-president Nasser al-Khelaifi har vært klokkeklar på at han ikke godtar å la Mbappé gå gratis fra klubben. «Kylian Mbappé må signere en ny kontrakt hvis han ønsker å forbli i klubben neste sesong»

Les: Nottingham Forest byr på to Manchester United spillere