Hvor mange ganger ser du ordet GOAT på den store veggen bak lille Christophe Galtier

Det går mange motstridende rykter om hva den tidligere Real Madrid manageren og frankrikes store helt Zinedine Zidane driver med om dagen. Paris Saint-Germain og landslagssjefsjobben for Frankrike var det eneste som kunne lokke han ut av feriemodus etter han sluttet som manager.

Med de ekstremt gode resultatene han hadde kunne Zidane velge mellom absolutt alt, men tydeligvis ikke det han mest av alt ønsket seg. – Vi vet at Olympique de Marseille er interresert etter at Igor Tutor sluttet for noen dager siden, det samme skal Inter Miami være etter at Phil Neville fikk sparken.

Les: Vil lage et drømmeteam av Karim Benzema og N’Golo Kanté

Men et år etter å ha utnevnt Christophe Galtier til å etterfølge Mauricio Pochettino, leter PSG igjen etter en ny manager. Galtier, som nettopp har vunnet Ligue 1-tittelen vet selv han snart å ut på jobbmarkedet igjen.

L’Équipe har imponerende nok laget en liste over mulige erstattere, men har utelatt Julian Nagelsmann som de fleste andre medier mener i praksis er klar for PSG.

Les: Tror trenerduo med Julian Nagelsmann og Thierry Henry kan levere Champions League suksess

Roma manager José Mourinho er sterkt ønsket av sportsrådgiver Luis Campos. De to har et veldig hjertelig forhold, og jobbet sammen i Real Madrid. Mourinho vil ifølge L’Équipe takke ja til rollen dersom han får et tilbud.

Vennskapet Luis Campos kan være en hindring, det er slettes ikke sikkert han beholder jobben serlig lenge.

Marcelo Gallardo dro fra River Plate med suksess i ryggen. Den argentinske treneren litt tid på å vurdere de ulike tilbudene fra europeisk fotball. Selv om han foretrekker Premier League, kan en samtale fra PSG få ham til å ombestemme seg.

Luis Enrique har vært en annen manager som har blitt oppsøkt av PSG nylig. Den menget dyktige lederen, som ikke har vært i jobb siden han forlot det spanske landslaget etter VM, har tiltrukket seg enstemmig støtte fra både Qatar og Luis Campos. Klubben anser ham for å være den ideelle mannen til å samle garderoben for å vinne Champions League, en konkurranse han vet hvordan det er å vinne etter et opphold med Barcelona.


Thiago Motta, Nasser Al Khelaïfis favoritt, er også på PSGs radar. Motta, som vet førstehånds hvordan PSG-garderoben er etter seks sesonger i klubben, er også gjenstand for interesse fra Napoli som en mulig etterfølger til Luciano Spalletti, og OGC Nice, som leter etter en trener. Imidlertid kan hans manglende erfaring på Champions League-nivå avspore ethvert forsøk på å signere ham.

Les på Capitol: Nadderud bytter til kunstgress