(foto: juve, twitter)

På onsdag kveld var det tid for supercoppa i Italia. Et oppgjør mellom to mestere fra forrige sesong, en kamp som forutsigbart når kokepunktet før det har gått fem minutter. Når finalen i tillegg avgjøres på 120 minutter +1, da bruser det i blodet hos spillerne på San Siro.

Alexis Sanchez ble matchvinner for Inter, og sørget for at Juventus fikk nok en påminnelse på at deres posisjon som den undisputed champion i Italia er tapt.

Les: Martin Ødegaard blant topp 10 dyreste overganger

Weston McKennie ga Coppa Italia-mester Juve ledelsen etter 25 minutter, Lautaro Martinez reduserte ti minutter senere på straffe. Så gikk det altså til overtid, der kampens bokstavelig siste spark på ballen ble Sanchez sin scoring. Med seier til Inter ble Simone Inzaghi den første manager siden 1930 til å slå Juve i tre Supercoppa, to av dem med Lazio.

Bonucci fra et roligere øyeblikk. (foto: juventus, twitter)

For Leonardo Bonucci ble tapet for mye. Vi vet ikke hva som ble slengt av meldinger etter kampen, men det endte med at Bonucci samtidig med at Sanchez og Inter-spillerne løp banelangs og feiret, gikk fysisk til angrep på en av Inter Milan-direktørene på benken. Ifølge ESPN ble boten på fredag satt til 10 000 euro for angrepet.

Les: Arsenal går for favorittspiller til Brendan Rodgers

Siden dette ikke er noe helt uvanlig i Serie A, slipper Bonucci karantene, og er med i troppen mot Udinese på lørdag.