Harry Kane

Kaptein kaptein Harry Kane er tilbake der han skal være, en pest og en plage for ethvert forsvar. – Leicester som lå på en behagelig tredjeplass i Premier League har mistet mye av piffen etter corona-pausen og taper poeng og terreng.

Tottenham som i realiteten kan glemme Champions League har som mål, etter å ha levert under pari lenge å nå Europaligaen. – Dagen i dag, kan fort bli den dagen da Leicester ga Champions League plassen til Manchester United og Tottenham klarte å klatre opp igjen til sjetteplassen.

Ole Gunnar Solskjær og kompani ligger bare en noe svakere målforskjell bak Brendan Rodgers’ Leicester-gutter. – Nå er de iferd med å gi Ole Gunnar Solskjær en gavepakke, som vi finner ut av om han «velger» å pakke opp i møte mot West Ham på onsdag.

Les: Selvsagt får Marcelo Bielsa en egen gate

Starten på det viktige oppgjøret Mellom Leicester og Tottenham kunne knapt vært bedre for Jose Mourinho. Etter bare seks minutter skjøt Heung-min Son skjøt inn ledermålet, via en uheldig James Justin, og inn i det nærmeste hjørnet bak Kasper Schmeichel.

Så gikk teppet opp for Harry Kane sitt målshow. To mål på tre minutter i en periode hvor Leicester egentlig styrte spillet. Et uhyre effektivt Spurs med andre ord.

Les på Popidol: «The Last Kingdom» fortsetter

Etter 38 minutter med et godt spilt angrep endte med Harry Kane i boksen og han dyttet ballen over i motsatt hjørne med venstre uten sjanse for Schmeichel til 2-0 for Tottenham.

Det skulle bli enda bedre for Tottenham, for Harry Kane var slett ikke ferdig med å score i første omgang. Han tok et fint trekk inn i boksen til venstre. Han sendte en nøyaktig avslutning over til motsatt hjørne med høyre fot.

Tottenham – Leicester 3-0