Boubakary Soumare

Dagens signering for Leicester vil trolig vise seg å være like viktig for klubben som signeringen av Bruno Fernandes var for Manchester United. 22 år gamle Boubakary Soumare var essensiell for den franske klubben Lille sin suksess i år.

Lille ble seriemestre et poeng foran Paris Saint-Germain.

Nå opplever de akkurat som da Monaco «mistet» Mbappe etter seriegull er nå alles øye rettet mot fenomenet i Frankrike. Leicester har gjort et varp og fullført signeringen av Boubakary Soumare fra Lille på en femårsavtale. Planen til manger Brendan Rodgers er den samme som for den defensive midtbanespilleren Kristoffer Ajer fra tiden i Celtic. -Boubakary Soumare skal frem på banen.

Les: John Obi Mikel har fått et mer lukrativt tilbud

Midtbanespilleren ankommer King Power Stadium for 17 millioner pund.

Soumare sa til LCFC.com: “Jeg er veldig stolt over å komme til Premier League og en stor klubb som Leicester. Det vil virkelig hjelpe meg å utvikle spillet mitt og utvikle meg som spiller, jeg føler at det er det rette skrittet for meg».

“Leicester er en veldig ambisiøs klubb. Da de snakket med meg om planene deres og hva de ønsket av meg, visste jeg straks at jeg ville komme.

«Jeg er virkelig så stolt og beæret over å være her, og jeg vil gi alt for at laget og klubben skal gjøre alle lykkelige.»

22 år gamle Soumare har lagt igjen et varig inntrykk i Lille, han kom til klubben i 2017 og spilte 112 kamper, og scoret en gang.

Les: Sleivkjeften Henrik Pedersen tilbake i trenerstolen

Det er ventet at Leicester også vil bekrefte kjøp av Ryan Bertrand fra Southampton i løpet av kort tid.