Raphinha

Barcelona kommer til å selge en del spillere til sommeren, men jo bedre det går i Champions League og La Liga jo mindre trenger de å selge for å få ting til å gå noenlunde i balanse.

Manager Xavi Hernanez har sagt at selv om de vinner Champions League vil det ikke ha noe å si på hans avgjørelse om å slutte etter sesongen. – Vel vi får se, Barcelona gikk på tirsdag videre til kvartfinalen etter å ha vunnet sammenlagt 4 – 2 over Napoli. Barcelona har fått opp farten i La Liga også, de ligger på 3.plass før morgendagens bortemøte med Atletico Madrid.

ENGELSKE KLUBBER: Liverpool gir sin nye målscorer den største belønningen

Ifølge Sport er Al-Ahli, Al-Hilal, Al-Nassr og All-Ittihad, alle eid av Saudi-Arabias diktatorfamilie, er interessert i å signere den brasilianske kantspilleren. – Raphinha kan sikkert velge hvilken klubb han vil spillefor. (spiller ingen rolle)

Ørkenlandet skal være klare til å tilby 60 millioner euro- Barcelona skal ha 80 millioner euro, men kan bli fristet av et lavere bud for å kvitte seg med spilleren, som tjener 5,5 millioner euro per sesong.

Imidlertid har Raphinha som kom fra Leeds for to år siden ønsker ikke å forlate Barcelona. – Det har blitt fem mål og ni assist på 27 kamper denne sesongen.

Les: Varsler store ting på gang hos Tottenham før neste sesong