Emil Holm

Den svenske midtbanespilleren Emil Holm har på lån til Spezia fra Atalanta denne sesongen spilt seg inn på blokka til en rekke sportsdirektører i italiensk fotball. – Men ikke hos manager Gian Piero Gasperini som allerede har sagt ifra at han synes kjøpsopsjonen på 8,5 millioner euro er for dyr.

Fri på markedet har en rekke satt bevegelse i gir for å sikre deg Holm. Så langt har stadionkameratene Inter Milan og AC Milan hatt ute sine følere ute, det samme har Torino og Lazio, men de de fleste tror på er at Boligna kommer til å stikke av med signaturen.

Les: Manchester United-flopp Wout Weghorst forhandler med klubben Erik ten Hag forlot i ruiner

Bologna forsøkter seg med et billig førstebud på 8 millioner euro. – La Naziona skriver at Bologna kommer til å vinne det som trolig ender opp i en budkamp, men de kommer ikke til å vinne med bare 90 millioner kroner.

Bologna som landet på 5.plass i Serie A denne sesongen under ledelse av Thiago Motta ønsket seg Emil Holm i vinter, og at det ønsket sikkert vil være tilstede når han om noen dager overtar som manager i Juventus etter Massimiliano Allegri.

Gamleklubben til Emil Holm Sønderyjske har krav på halvparten av Spezia sin fortjeneste ved et salg.

For et par timer siden skrev Il Secolo XIX at Roma har blitt med på jakten på Holm.

Les på Popidol: Alex Rodriguez trekkes nå inn i Jennifer Lopez og Ben Afflecks ekteskapsproblemer