Hjem Champions League Leeds United eier endelig hjemmet sitt igjen

Leeds United eier endelig hjemmet sitt igjen

juni 28, 2017

Store smil og en klump i halsen da Leeds United i dag kunne fortelle at Greenfield Investment Pte Ltd, et Aser Group-selskap og morselskap i Leeds United Football Club Limited, har fullført kjøpet av Elland Road Stadium.

Det har vært hjemmebane siden 1919, Peacock Ground ble på grunn av økonomiske problemer solgt i 2004. Styreleder  Andrea Radrizzani sa : «I dag er en viktig dag i vår historie og en stolt dag for meg og mitt lag. Da jeg møtte både ledelse og fans i løpet av de første månedene i klubben, var kjøpet av Elland Road svært høyt på listen over prioriteringer, og jeg er glad for å kunne kunngjøre at vi har fullført denne prosessen i dag.»

Leder av Leeds City Council, Councilor Judith Blake kommenterte også kjøpet av Elland Road, og sier: «Det er fantastiske nyheter at klubben har bekreftet tilbakekjøpet av Elland Road Stadium.

«Dette er et svært positivt skritt i riktig retning for alle som er tilknyttet Leeds United og spesielt klubbens store og lojale fans.

Arbeidet med å forbedre og oppdatere Elland Road er allerede påbegynt og vil bli fullført ved begynnelsen av sesongen.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.