Kalvin Phillips

Kalvin Phillips skal etter sigende signere en ny femårsavtale med Leeds denne uken etter å ha blitt enige om å forlenge oppholdet i klubben.

Midtbanespilleren var et mål for Aston Villa og Burnley i sommeren, men ingen av lagene kom i nærheten av å matche de 20 millioner pundene som Leeds krevde av Kalvin Phillips.

Les: Ekstrabladet: «At Nicklas Bendtner stempler inn i Superligaen er akkurat det vi trenger»

Daily Mail skriver at Phillips har avtalt vilkår for en ny avtale som gjenspeiler hans verdi for manager Marcelo Bielsa. – Bielsa har hatt en betydelig innvirkning på karrieren siden han ankom Elland Road sommeren 2018.

Kalvin Phillips sa i forbindelse med interessen fra Aston Villa: » Jeg ble klart skuffet over at vi ikke klarte å nå Premier League denne gangen, men nå er jeg klar for en ny runde, denne gangen skal vi klare det».

Aston Villa bød 15 millioner pund for 23-åringen i juni, noe Leeds raskt avviste, de regner med enda mer interesse i januar, men en kombinasjon av høyere lønn, ambisjon om å komme tilbake til Premier League og prislapp vil dempe interessen noe.

Les på Popidol: Hadde det ikke vært for videoen ville jeg ikke trodd det var mulig

Etter flere ukers forhandlinger mellom agent Kevin Sharp og Leeds, etter sommervinduet stengte, har Phillips nå avtalt en lønn på 20 000 pund i uken.

Leeds og Phillips har begge startet sesongen godt, og vunnet fire av sine seks åpningskamper og er for øyeblikket tredje plass.

De er tilbake i aksjon 15. september da de drar til Yorkshire-rivalene Barnsley.