(c) Bilde Leeds: Ezgjan Alioski

En fantastisk volley fra Ezgjan Alioski og heading fra Pablo Hernandez sikret Leeds United en 2 – 0 seier mot Huddersfield Town, det blir den sjette seieren på rad i Championship.

Whites manager Marcelo Bielsa ble tvunget til to skift fra laget som slo Middlesbrough 4-0 forrige helg, med Kalvin Phillips og Liam Cooper ute på grunn av suspensjon og skade.

Les: Pierre-Emerick Aubameyang ønsker å forlate Arsenal

Leeds vant trygt over bunnlaget Huddersfield, den første omgangen var ganske kjedelig med mye ballbesittelse, faktisk var det Huddersfield som hadde de største sjansene.

Andre omgang var Leeds lei av å trille ball og utnyttet at de var sterkere med å flytte lengre frem på banen, etter 50 minutter banket Ezgjan Alioski en full volley inn til Leeds ledelse.

Etter dette klarte Huddersfield ikke holde med tempo lenger og med 12 minutter igjen kom kampens andre mål.  Huddersfield mistet ballen og Leeds kom på en en rask kontring et innlegg fra venstre nådde Pablo Hernandez som ekspederte den perfekt med .

Med 2-0-seieren er Leeds nummer én i mesterskapet med 43 poeng etter 20 kamper. West Bromwich kan imidlertid overta Leeds med en seier over Swansea på søndag.

Les på Popidol: Nå kan Snoop Dogg kommentere «NHL» kampene dine

Huddersfield er nummer 19.

Samtidig som Leeds sørget for tre poeng, tapte Fulham som innehar tredjeplassen 1-3 på hjemmebane mot Bristol. – En meget god dag med andre ord med tanke på spill i Premier League neste år.

Slik der ser ut nå vinner Leeds og West Bromwich alle kamper de spiller, det er såpass langt ned til de nærmeste konkurrentene så selv om de taper en kamp i ny og ne rykker de begge direkte opp. (West Bromwich har sin kamp nr 20 først i morgen og vil lede Championship hvis de vinner mot Swansea)

Huddersfield – Leeds 0-2
50′ 0-1 Ezgjan Alioski
78′ 0-2 Pablo Hernández