Hjem FotballChampionship Leeds-keeper hylles etter kontraktsforlengelse
Leeds-keeper hylles etter kontraktsforlengelse

Leeds-keeper hylles etter kontraktsforlengelse

mars 19, 2017

Leeds United-trener Gary Monk hyller sin sisteskanse Rob Green etter at hans kontrakt ble forlenget etter nok en stor kamp av skuddstopperen.

Yorkshire-Klubben Leeds United kjemper om å sikre seg en playoff-plassering, Gary Monks gutter ligger på fjerde plass i Championship, og er på god vei til å kunne kjempe om en plass til opprykk og Premier League-spill til neste sesong.

En av grunnene til Leeds gode sesong er den 37-årige keeperen Rob Green, som kom fra Queens Park Rangers denne sesongen. Kampen mot Brighton & Hove Albion var hans 600 ligakamp. For Leeds United var det hans 39 kamp og årets 14 «clean sheet». Denne kampen betød også at en kampbasert klausul i hans kontrakt ble utløst. Green er nå bundet til klubben ut 2017/2018-sesongen.

Trener Gary Monk hyller keeperen som han hentet til klubben: «Greeny har vært enorm, jeg hentet han for å bli min nr 1, han er en god keeper, og med hans erfaring og personlighet ville han samtidig vært til god hjelp for vår nr 2. Han gjør det veldig bra og forlengelsen er velfortjent. Vi er alle glade på hans vegne. Han har vært viktig for oss hele sesongen, og vil fortsette å være viktig for oss i fremtiden.»

Kan den tidligere Premier League-giganten fortsette den gode formen? De har nå 7 kamper på rad uten tap (4 seier og 3 uavgjort)

 

Les også: