The Gaffer. (foto: everton, twitter)

Everton har banket på døra hos Leeds. Et av klubbens største angrepstalenter har spilt seg inn på blokka hos Dyche og gjengen. Leeds-ledelsen har gitt Wilfried Gnonto klar beskjed om at han ikke blir solgt i dette overgangsvinduet, en melding tenåringen tydeligvis ikke var klar for.

Spissen med allerede 12 kamper på det italienske A-landslaget meldte før onsdagens Carabao Cup-kamp mot Shrewsbury Town at han ikke følte seg klar. Da hadde Leeds-ledelsen ifølge egne uttalelser til klubbens hjemmeside, gitt Gnonto beskjed han ikke var til salgs i sommer.

LES: Sky Sports: Tett på signering av Premier League-keeper

Kontraktsutløp er først sommeren 2027, 19-åringen har tydeligvis ikke forhandlet seg til nedrykksklausul da han ble hentet fra Zürich i 2022. Nå stenger Leeds utgangsdøra for sommeren.

Gnonto er nå tilbake på treningsfeltet, men skal fortsatt ikke «føle seg klar til å spille kamp».

Givemesport meldte forrige måned at Everton bød 15 millioner pund for Gnonto, men med flere spillere borte fra Elland Road, ønsker Leeds å beholde 19-åringen for Champonship-spill.

Også Napoli skal ha meldt sin interesse, Givemesport hevder et bud på 20 millioner pund får Leeds til å åpne utgangsdøra for spilleren med 29 kamper og 4 scoringer, som nå ikke ønsker å spille i den hvite drakta.

LES OGSÅ: Mens Harry Kane har tatt på seg findresssen i München er fortsatt Moisés Caicedo i London