Adams ser mot Premier League (foto: leeds, twitter)

Det er de som mener at skaden som den amerikanske landslagskapteinen Tyler Adams pådro seg i mars var den siste negative hendelsen for Leeds som første til at plassen i Premier League ikke var til å redde. – Men nedrykk har ligget i kortene en god stund.

Nå er midtbanespilleren oppe og går igjen. – En retur til Premier League er på trappene, men ikke til Chelsea som har vært i forhandlinger med Leeds om en overgang en god stund. London-klubben satte på bremsene da det ble klart de hadde landet sine toppmål i konkurranse med Liverpool.

Les: Presenteres som Chelsea-spiller med tidenes Real Madrid flopp på videotelefon

Sky Sports melder at det dukket opp en mulighet for spill i øverste divisjon på den engelske sørkysten. AFC Bournemouth og Leeds er enige om en overgang, alt er på stell, det eneste som gjenstår er en sjekk hos legen.

Adams ankom Elland Road i fjor sommer og ble hentet av landsmannen og trolig Premier Legues kjedeligste manager gjenom tidene, Jesse Marsch. 24 åringen var en av klubbens viktigste spillere frem til skaden.

Leeds kjøpte Tyler Adans fra RB Leipzig for 17 millioner euro, vi kan tenkte oss at salget ligger omtrent på samme nivå.

Les på F7: Kevin Spacey frifunnet og klar med ny film