Andrea Radrizzani

Det er helt tydelig at Leeds-eier Andrea Radrizzani ikke har tenkt til å la Barcelona slippe unna med å være dårligere betalere, han girer allerede opp med en advarsel: «Hvis de ikke betaler oss for Raphinha, vil vi ha en global sak»

Det er ingen hemmelighet at økonomien til Barcelona er svært dårlig, til tross for det har de signert spillere som Robert Lewandowski og Raphinha.

Andrea Radrizzani, er svært ivrig etter å motta alt Barcelona skylder ham for Raphinha, han har sendt ut en advarsel til den katalanske klubben.

Les: Henter inn steintøff midtstopper med 113 Premier League-kamper i beina

«Jeg vet ikke hva som skjer bak kulissene og hvordan de plutselig fant pengene, og nå skal det liksom fungere, det er ikke klart,» sa Radrizzani om Barcelona til The Athletic.

«Se, jeg skal fortelle deg det 2. september. Hvis ikke, vil vi ha en global sak på alle medier i verden om Barcelona,»

Chelsea hadde en avtale for Raphinha, men Leeds-eieren innrømmet at viljen til spilleren og hans agent, tidligere Blaugrana-mann Deco, tvang ham inn i en vanskelig situasjon.

«For meg ble det gjort, og når jeg har en avtale er mitt ord mitt ord. Jeg skammet meg over å gå tilbake til Todd Boehly og endre posisjon»

«Vi inngikk avtalen med Chelsea fordi spilleren ønsket å gå, og han var åpen for å lytte til tilbud fra Premier League-klubber.

«Chelsea var i hans beste alternativ. Men la oss si at Barcelona påvirkning overbeviste spilleren om å vente, vente, vente til de kunne finne en løsning.

LES: Eddie Howe forlenger med Newcastle

«Dette viser igjen kraften og innflytelsen spillere og deres agenter har i systemet, som for meg er for stor.

«Vi investerer mye for å bygge klubber. Vi investerer hundrevis av millioner, men all kraften det ser ut til å være med agenter og representanter for disse spillerne.»

Barcelona kjøpte den brasilianske høyrevingen fra Leeds for 58 millioner euro.