Morten Hjulmand

Som liten gutt i FC København var landslagssjef Ståle Solbakken som da var hovedtrener i hovedstadslaget svært oppmerksom på de kvalitetene som lå i Morten Hjulmand. – Den defensive midtbanespilleren meldte overgang til Lecce i januar 2021 og har kamp etter kamp bygd seg opp til å bli svært viktig for Serie A klubben.

Manager Marco Baroni har gitt beskjed om at skal han selges må det være for en betydelig sum, for Hjulmand blir ikke lett å erstatte. I vinter skal det ha kommet flere tilbud på 23 åringen, men alle er avvist. – Blant annet et bud på 13 million euro som italienske avisen Calcio Mercato skriver om uten å nevne klubb.

Les: Union Berlin-treneren kan knapt skjønne hva som skjer

I samme artikkel skriver de at Morten Hjulmand er høyt oppe på Tottenhams ønskeliste. – Flere ganger etter VM pausen har London-klubben hatt speidere på tribunen. – Lecces president Sicchi Damiani bekreftet nylig i et intervju med Rai1 at dansken var svært populær og at skulle de selge måtte det ligge bud på bordet vesentlig over det de så langt har sett.

Morten Hjulmand sin kontrakt får ut juni 2024, så denne sommeren er perfekt for salg, med mindre ny og forlenget kontrakt underskrives. Tottenham skal ikke være eneste klubb som har folk sittende på tribunen på Stadio Via Del Mare, også Aston Villa og Juventus sine speidere er observert.

LES OGSÅ: Klinsmann gyver løs på ny landslagsjobb