Leandro Cabrera

Espanyols uruguayanske forsvarer Leandro Cabrera er høyaktuell som erstatter for Dejan Lovren. Liverpools speidere har søkt vidt og bredt etter en ny forsvarsspiller som i tillegg til å være gjennomsolid bakover kan «sette fart» (som alle på sidelinjen roper på) og sørge for at laget «tar vare på overgangsmulighetene».

Espanyol hentet Cabrera fra Getafe for litt under 100 millioner kroner, for bare fire år måneder siden. – Den lave prisen gjenspeiler på ingen måte verdien, bunnlaget i La Liga hadde flaks ved at de fikk løst ut en lav utkjøpsklausul. En betingelse var at de måtte lage en ny lav utkjøpsklausul etter endt sesong, den er på 15 millioner euro.

Les: Åge Hareide: «Agenten har snakket med flere klubber»

Liverpool Echo mener 28-åringen representert et mer konsistent alternativ enn Lovren, med den ekstra bonusen å kunne sette igang spillet bakfra.

Cabrera er imidlertid ikke det eneste navnet på Liverpools liste over potensielle sentrale forsvarsspillere, han får selskap av slike som Borussia Dortmunds Dan-Axel Zagadou, PSGs Tanguy Kouassi og Real Betis ‘Zou Feddal.

Les: Kopierte Alan Shearer – vil tilbake til Newcastle