Sergio Ramos

Ryktene fra Paris begynte å komme da PSG snublet på San Bernabeu og ga fra seg en sikker billett til kvartfinalen i Champions League. PSG-styrelederen skal ha gått småbananas utenfor dommergarderoben, og det tok ikke mange timene før syndebukkene skulle pekes ut etter fadesen til verdens dyreste tropp.

Neymar og Messi fikk sine pipekonserter fra PSG-ultras i den neste Ligue 1-kampen, vi kan bare forestille hvilken skyllebøtte manager Pochettino fikk bak lukkede dører.

Les: Nå er det klart: Manchester Uniteds største tabbe var å sparke Solskjær

Og så var det Sergio Ramos. El Capitan som hadde ledet Real Madrid til en håndfull Champions League-titler. Forrige sommer skulle han innta posisjonen for å gjøre det samme for PSG. Skader, skader og atter skade har hindret klubben fra å benytte seg av fotballikonet sine tjenester.

Bunnen ble nådd da Sergio Ramos ikke var «kampdyktig» da Real Madrid skulle overlistes i Champions Leagues 8.-delsfinale. PSG-forsvaret slapp til Benzema tre ganger i returkampen på San Bernabeu. Ramos hadde trent i år på å stanse sin tidligere franske lagkompis på treningsfeltet, PSG trengte sårt dette forsvarsvåpenet. Ramos satt ute med leggskade, PSG ble satt ut av Champions League.

Ifølge Le Parisien er konklusjonen tatt på styrerommet til PSG. Den franske avisen hevder klubben har sett seg lei av Ramos etter å ha ham på tribunen i 33-kamper, og jobber med å dumpe spanjolen til sommeren. Selv ser Ramos for seg å spille på øverste nivå i fire, fem år til.

Brede smil etter debuten og en unisont rosende fransk presse (foto: ramos, twitter)

Ramos har kontrakt til 2023. Hvis PSG ikke finner noen som er villig til å betale rundt 2 millioner kroner i uka for en spiller som har vært på banen i under fire hundre minutter denne sesongen, tror vi neppe 36-åringen er villig til å la seg presse ut.

Les: – Haaland vil bli en større flopp enn Grealish i City

Vi heier på deg, Sergio.