Bra, men ikke bra nok. (foto: psg, twitter)

Mauricio Pochettino var i de første månedene toppkandidaten til jobben på Old Trafford. Da han ledet PSG ut av Champions League etter det som virket som et totalt unødvendig tap mot Real Madrid, ble det snakket om at argentinerens dager var talte i Paris. Så rykket Erik ten Hag opp som toppkandidat hos United, nå forventes det at nederlenderen blir presentert som ny manager. Ifølge Le Parisien vil dette uansett ikke få betydning for Pochettino.

For ifølge den franske avisen har PSG endelig lykkes med å overtale Zinedine Zidane til å droppe å vente på landslagsjobben hos Les Bleus som trolig blir ledig etter VM i Qatar, og heller ta jobben med å lede PSG til den sårt trengte og etterlengtede Champions League-suksessen.

Les: Bayern-boss kommer med innrømmelser om Haaland og Lewandowski

På søndag vant Paris Saint-Germain «Le Classique» med 2-1 over tabelltoer Marseille og leder nå Ligue 1 med hele 15 poeng. Superstjernene Neymar og Kylian Mbappé scoret målene for hjemmelaget og Duje Caleta-Car dyttet ballen i mål etter en corner for Marseille.

Men dessverre for Pochettino er det ikke Ligue 1 som teller for PSG, men Champions League. Ligue 1-giganten skal ha fulgt flere spor på jakt etter neste manager, men «Monseigneur Champions League», Zidane, er ifølge Le Parisien på første, andre og tredjeplass på deres liste.

På nippet til å løpe ut på banen og vise unggutta hvordan det skal gjøres. (foto: real, twitter)

Det er måten Paris Saint-Germain spiller på som får kritikk, en kritikk som hadde vært totalt fraværende om de fortsatt hadde vært inne i Champions League. Forrige måned ble et overtak skuslet bort i returkampen mot Real Madrid i åttedelsfinalen.

Det var en tung smell for en klubb som foran sesongen forsterket stallen med Lionel Messi, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum, Nuno Mendes, Achraf Hakimi og Gianluigi Donnarumma.

Les: United-manageren skryter av hvor viktig han har vært for Liverpools suksess

Zinédine Zidane er storfavoritt til å ta over etter Pochettino. Det franske fotballikonet ledet Real Madrid til tre strake mesterligatitler som trener mellom 2016 og 2018. Det som blir interessant, er å se hva som blir den naturlige veien videre for Pochettino.

Real Madrid har fått sin mann i Ancelotti, Barcelona har Xavi tilbake, Tottenham ser ut til å trives med Conte, United får sin Ter Hag. What’s next, Mauricio?