Andreas Pereira

Lazio har inngått en avtale om å signere Manchester United-midtbanespiller Andreas Pereira på utlån resten av sesongen 2020/21.

24-åringen har lenge beveget seg mot utgangsdøren på Old Trafford og har ikke vært med i en eneste kamp så langt denne sesongen.

Håpet var at Pereira ville bli solgt for å skaffe inn ekstra cash, men ifølge Sky Sport Italia har United avtalt å sende brasilianeren på lån til Lazio, som vil ha muligheten til å signere Pereira permanent for 15 millioner euro neste sommer.

Les: Da er Tottenham igang på nytt

Manageren Simone Inzaghi ser på Pereira som den ideelle mannen til å styrke midtbanen, og han oppfordrer Lazio til å få denne avtalen gjort, men problemet er at den italienske laget ennå ikke kommer til enighet med Pereira om hans personlige betingelser.

Det sies å være en reell avstand mellom Lazios forslag og hva Pereira håper å ta med hjem, og slik det ser ut, har Lazio ikke penger til å gi et bedre tilbud.

Fokuset deres har nå vendt seg til å selge spissen Felipe Caicedo, som har tiltrukket seg interesse fra en rekke Serie A lag. et salg vil gi dem litt mer plass i budsjettene som de kan ta med seg inn i deres forhandlinger med Pereira.

Pereira har spilt 75 kamper i alle konkurranser for United, men har hittil kun klart fire mål og fem assist. Mange fans har blitt frustrerte over hans manglende prestasjoner, og det virker som om Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær føler det samme.

Sjefen droppet Pereira fra kampdagstroppen til Uniteds tre siste kamper forrige sesong, og han er ennå ikke med i år, ny signerte Donny van de Beek gjør veien tilbake på laget enda lengre. .

Les på Popidol: Gwyneth Paltrow feirer selvsagt bursdagen naken