(c) Bilde Larvik HK: Lykkeligere dager

Det var vinn eller forsvinn styremøte i Larvik håndballklubb i går kveld. 

Styremøtet startet klokken 18, men ikke før fire timer senere kom styret med en innstilling, skriver Østlands-Posten. Det sto mellom å begjære oppbud, eller fortsette driften.

Styret innstiller på videre drift til tross for at de store økonomiske problemene fortsatt er tilstede.

Les: Vil gjenopplive karrieren, men Barcelona har «null interesse»

– Innstillingen til årsmøtet er fortsatt videre drift, men det er noen forutsetninger for det, sier styreleder Cathrine Svendsen til avisen.

Hun forteller at hun ikke kan gå inn på hva slags forutsetninger det er snakk om før årsmøtet torsdag.

Det var i slutten av februar at det ble kjent at Larvik Håndballklubb nok en gang er hardt presset økonomisk. Klubben innførte full betalingsstopp, og alle ansatte i klubben ble fristilt.

Les: Nå er det Loris Karius sin tur til å klage

– Klubben har over tid ikke lykkes i tilstrekkelig grad i vårt inntektsskapende arbeid. Det har medført en svært presset likviditetssituasjon som gjør at vi nå innfører umiddelbar betalingsstopp, skrev Larviks daglige leder Pål Albertsen i en pressemelding.

I slutten av februar ble alle spillere fristilt fra sine kontrakter, en rekke spillere velger å forlate klubben, siste ut er Martine Wolff som forlater Larvik håndballklubb etter sesongen. 22-åringen har skrevet toårskontrakt med nyopprykkede Sola.

Fra før har Mari Molid, Hege Løken og Mari Finstad Bergum valgt å forlate Larvik fra neste sesong. Molid og Løken går til Molde, Bergum til Flint.