Hjem Fotball Lars Lagerbäcks landslag. Uten Ødegård
Lars Lagerbäcks landslag. Uten Ødegård

Lars Lagerbäcks landslag. Uten Ødegård

mars 14, 2017

Lars Lagerbäck sitt første uttak som landslagstrener skilter med to debutanter og en mix av utenlandsproffer og med hjemlige Rosenborgspillere godt representert.

Under dagens pressekonferanse hos Fotballforbundet med Perry (Per Joar Hansen), Svein Graff, Nils Johan Semb og Lars Lagerbäck som satt som skolegutter klare for første skoledag tydeliggjorde det seg et ønske om å bygge opp en stamme av det Norske landslaget med styrke, høyde og kraft.

Debutanten Lagerbäck er mest interessert i å komme i gang med treninger og snakket om realisme i de møtene Norge har foran seg i de kommende kampene. Norge må vinne fem av seks kamper for å komme til play-off, noe som er lite realistisk.

Snittalderen er på 26 år og de utvalgte representerer alt fra debutanter til spillere som har stilt opp for Norge 44 ganger.

Her er de 24 utvalgte

Keepere: Rune Almenning Jarstein, André Hansen, Ørjan Nyland.

Forsvarsspillere: Jonas Svensson, Omar Elabdellaoui, Fredrik Semb Berge, Vegar Eggen Hedenstad, Jørgen Skjelvik, Gustav Valsvik, Even Hovland, Tore Reginiussen.

Midtbanespillere: Sander Berge, Jo Inge Berget, Veton Berisha, Mats Møller Dæhli, Mohamed Elyounoussi, Markus Henriksen, Stefan Johansen, Anders Konradsen, Håvard Nordtveit.

Angrepsspillere: Adama Diomande, Tarik Elyounoussi, Joshua King, Alexander Søderlund.

Ødegård er ute av troppen.

Les også: