Skal ikke gå i samme hastverksfelle som tidligere.

Det ble ikke akkurat som en tur på biblioteket for Manchester United å låne Odion Ighalo videre fra den kinesiske klubben Shanghai Shenhua.

Shanghai Shenhua får 6 millioner pund for å forlenge Odion Ighalos låneavtale til januar 2021, mens Manchester United skal dekke minst en tredjedel av spissens lønnspakke.

Ighalo kom til United i januar, og scoret fire ganger på åtte kamper før corona førte fotball til en nesten universell stans.

Les: Nå settes det opp treningskamper i Premier League

Utlånet hans skulle løpe til 31. mai, men United bekreftet mandag at det hadde blitt oppnådd en avtale mellom de to klubbene for å holde spissen på Old Trafford resten av sesongen 2019/20 og første halvdel av den neste .

Sett som et kortsiktig, budsjettalternativ, har Times rapportert at de røde djevlene vil betale Shanghai en låneavgift på 6 millioner pund for forlengelsen, i tillegg til å dekke rundt en tredel av Ighalos 300.000 pund i ukelønn.

Det vil gi følgende regnestykke, 130 000 pund pr uke, pluss 6 millioner pund gir en totaltkost på 10,5 millioner pund. – Det ligger ifølge Mirror ingen kjøpsopsjon i avtalen.

Les: Bekreftet: United kan fortsette som planlagt

Ighalo ble først og fremst brukt i Europa League og FA Cup, og med United fremdeles i begge konkurransene og overfor utsiktene til ni Premier League-kamper i løpet av seks uker når toppflyet gjenopptas, kunne han fremdeles spille tungt for de røde djevlene til tross Rashfords retur til kondisjon.

Signeringen av 30-åringen ble først hånet som et tidsfrist for panikkjøp, men Ighalo viste seg snart å være et skikkelig anskaffelse, dukket opp med en brace og vendte inn en mann i kampprestasjonen mot Derby i FA Cup femte rund.

Shanghai har tilbudt Ighalo en fireårs avtale, som de fortsatt forventer at han vil signere når den forlengede lånetiden på United er ferdig.