Hjem FotballEliteserien Landslagsstopper kan forsvinne fra Rosenborg uten at de tjener en krone
Landslagsstopper kan forsvinne fra Rosenborg uten at de tjener en krone

Landslagsstopper kan forsvinne fra Rosenborg uten at de tjener en krone

oktober 7, 2017

Jørgen Skjelvik er en del av det norske landslaget i morgendagens kamp mot Nord-Irland. Landslagssjef Lars Lagerbäck mener forøvrig Nord-Irland er nervøse før møtet med Norge. 

Det lå et bud på bordet for Jørgen Skjelvik i sommer, men Rosenborg sa nei, vel vitende det var kort tid igjen av avtalen. Ifølge Adresseavisen var det Apoel Nicosia som kom med budet. Skjelvik sa til avisen:

«Jeg hadde lyst til å dra. Det var et tilbud som jeg følte var bra på alle måter, både nivå og lønn, bosted. Det hadde de meste. I ettertid kom de seg også inn i Champions League, så nivået på laget er veldig, veldig bra. Men det ville seg ikke, Rosenborg sa nei og da forholder jeg meg til det. Vi kom oss jo til Europa med Rosenborg også, så det var ikke noe totalt bomskudd å bli»

Selvsagt ble han skuffet der og da over å ikke kunne dra avgårde, om korte 3 måneder er han fri mann og kan spille for hvem som helst uten at Rosenborg tjener en krone.

«Når det kommer et tilbud som er bra så har man lyst til å prøve seg i utlandet, men det var ikke noen nedtur å bli i Rosenborg, absolutt ikke» Jeg har en dialog med Rosenborg om hva som skal skje videre og det er det agenter som tar seg av. Så kan jeg konsentrere meg om fotballen».

Skal vi tippe ender dialogen med en forlengelse i Rosenborg og et salg til sommeren.

I  VM-kvalifiseringsgruppe C er Tyskland videre til VM i Russland for lenge siden etter å ha vunnet alle sine kamper, med Nord-Irland på andreplass.

Les: Nå er det avklart hva som skjer med Jørgen Skjelvik

 

Les også: