Deila. (foto: brugge, twitter)

Noen dager før vinterens overgangsvindu signerte Andreas Skov Olsen for Club Brugge. Bologna-spilleren signerte kontrakt på fire og et halvt år, men skjønte han hadde tatt et feil valg. I sommer var den danske landslagsspilleren på vei bort, men med Ronny Deila på plass som trener har situasjonen endret seg for 23-åringen.

Bud på 12-15 millioner euro hadde tikket inn på den danske vingen, men 23-åringen ble værende i Brugge. Ifølge Het Nieuwsblad ble Skov Olsen og Club Brugge enige om en avtale, der han blir frem til neste sommer.

LES: Victor Osimhen er fly forbanna! Sletter alle Napoli-bilder

Tidligere i september forklarte Skov Olsen hva som hadde fått ham til å ombestemme seg.

– Forrige sesong var det en del ting som gjorde at jeg ikke kunne se meg selv fortsette på denne måten det var. Dette har blitt endret, og nå har vi fått en trener (Deila) som kommer inn og jeg ser meg selv spille i hans system. Tingene har falt på plass, begynner Skov Olsen til Bold.

-Derfor vil jeg gjerne ha en full sesong med kontinuerlige topprestasjoner, så det er defor jeg ble. De ville jo heller ikke la meg gå, sier dansken.

I 1-1 kampen mot Anderlecht var det Skov Olsen som dro til med scoring. Ronny Deila har fått på plass et opplegg den danske landslagsspilleren kan leve godt med.

LES OGSÅ: Har overbevist Ten Hag og gjengen