Stefan Strandberg

Det var en strålende dag for Stefan Strandberg som spilte hele kampen for Ural i dagens 0 – 1 tap mot Zenit. – Du må grave forholdsvis dypt i hukommelsen for å komme på hvem Strandberg er, han har ikke vært på banen i en offisiell kamp siden 3 mars 2017 og da for Hannover. 

For Hannover hadde Strandberg spilt med smerter i lengre tid noe landslagstopperen fra Lyngdal fortalte Fædrelandsvennen etter at skadeavbrekket var et faktum.  «Jeg har spilt med vondt i akillessena over en lang, lang tid og pushet det for langt med diverse hjelpemidler. Det er ikke bra i lengden. Til slutt er det så man nesten ikke kan gå på beinet i dagliglivet. Man må nesten bare ligge på sofaen» – Den gangen trodde man resten av sesongen kunne ryke, det ble mye lenger.

Les: Pangstart for Ole Kristian Selnæs!

Vi er utrolig glade for at 26 år gamle Stefan er tilbake på banen igjen, Han var en av norsk fotball store profiler med spill for Rosenborg, Vålerenga, Bryne og Mandalskameratene. – Hele 10 ganger har han tatt på seg den norske landslagsdrakten.

Det har vært et skadehelvete som har vart i nesten to år.  – Dagens tap var egentlig som forventet Zenit leder russisk Premier League med god margin og Ural er etter dagens kamp på 10. plass. Kampens eneste mål kom etter 41 minutter da iranske Sardar Azmoun scoret for gjestene fra St. Petersburg.

Les på Popidol: Johnny Depp krever 450 millioner av ekskona

Strandberg er på lån fra ligarival Krasnodar som ligger på andreplass 4 poeng bak Zenit.

Les på F7: Lidl lager verdens beste whisky