Det er helt tydelig den nyopprykkede SuperLig klubben Adana Demirspor har seriøse intensjoner om å bli en storklubb igjen, allerede har den hentet inn Mario Balotelli og nå henter de inn en av Norges mobile veisperringer Jonas Svensson.

Tyrkisk presse skriver at Adana Demirspor også er tett på en overgang for den brasilianske forsvareren David Luiz. Luiz som er ferdig med Arsenal har fått et 2-årig tilbud.

I og med Svensson sin bakgrunn i Rosenborg er det naturlig for han å kommentere overgangen til Trøder-Avisa: «Godt og veldig spennende å ha signert for Adana Demirspor»

Laget er kommende sesong tilbake på øverste nivå i Tyrkia for første gang siden 1994-95-sesongen. Svensson blir lagkamerat med Mario Balotelli som i likhet med nordmannen var kontraktsløs. (Super Mario var en sving innen den italienske Serie B klubben Monza.)

Les: De har ikke bare signert Mario Balotelli, de har signert Super Mario Balotelli!

Svensson har de siste sesongene spilt for AZ Alkmaar, som han kom til fra Rosenborg i januar 2017. Kontrakten med det nederlandske laget gikk ut 30. juni i år. Verdalingen fikk med seg 152 kamper for den nederlandske klubben.

Les: UEFA straffer England for laserovergrepet på Kasper Schmeichel

Svensson er tilbake på landslaget.

Han spilte fra start for Norge i alle de fire første kampene etter at Ståle Solbakken tok over trenerrollen, men satt på benken gjennom hele kampen mot Hellas i juni. I den første kampen mot Gibraltar scoret han et av målene i 3-0-seieren, hans første siden han debuterte på A-landslaget i 2015.

Med David Luiz, Mario Balotelli og Jonas Svensson, alle på gratis overgang, begynner begynner det tyrkiske laget å se spennende ut.