Stille før stormen. (foto. southampton, twitter)

Ralph Hasenhüttl fikk virkelig kjenne på Burnley-power. Arbeidsgjengen til Sean Dyche nøyde seg ikke med å tette igjen forsvaret og tyne frem en 1-0 seier på solid forsvar og én kontring.

For da det var spilt 28 minutter, sto det 2-0 til Burnely. Dette er ingen hvilken som helst kamp, der klubbene ligger á poeng på 14. og 15. plassen. På tross av Burnelys pangstart med scoringer av Chris Wood (straffe) og Matej Vydra, ble kampen like jevn som tabellplasseringene forteller.

Les: Conor McGregor klar for ny kamp etter knock out i januar

Vydra hadde så vidt rukket tilbake til egen banehalvdel etter målfeiringen, før Stuart Armstrong banket inn 2-1 signalet på at Southampton-spillerne hadde våknet opp.

Så var det Danny Ings (selvfølgelig) som utnyttet et fomlende Burnely-forsvar og skapte seg rom, fintet bort en forsvarsspiller og dro til med 2-2 scoring.

Les på F7: Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Vi var nesten takknemlig da dommeren blåste for pause. I andre omgang var en god del av kruttet brukt opp av begge lagene, men det var Theo Walcott som lekkert vippet ballen over til bakerste stolpe hvor Nathan Redmond satte inn sin først Premier League-scoring på 20 kamper. Snakk om timing!