(c) Bilde: LA Galaxy: Ola Kamara

For bare noen få dager siden var det helt uaktuelt for LA Galaxy å selge spisskollega til Zlatan Ibrahimovic Ola Kamara. – Men når Kamara sine ferdigheter foran mål har reist helt til den andre siden av jordkloden går markedsverdien opp.

Les: Dario Gol: Manchester City og Tottenham er enige om bytte av superstjerner

Cash is King

For litt over et år siden kjøpte LA Galaxy Ola Kamara fra Columbus Crew for ca 18 millioner kroner, et salg til Kina vil være mye høyere, men klubben må dele overskuddet både med Columbus og MLS.

LA Galaxy skriver i en pressemelding tirsdag kveld norsk tid. at de nå «legger han ut til salg» – Det skal visstnok være store penger som er lagt på bordet fra en Kinesisk Superliga klubb.

«Ola ønsker å gripe muligheten et annet sted, og vi er kommet fram til en løsning som vil være svært gunstig for klubben vår økonomisk», sier LA Galaxys sportssjef, Dennis te Kloese.

«Vi mener at denne beslutningen var nødvendig for å styrke og balansere troppen vår samtidig som vi innfrir Olas ønske. Overgangen vil gjøre det mulig for oss å finne gode alternativer både nå og i framtiden», fortsetter te Kloese